Churp Churp

Friday, June 3, 2011

.. BLOGGER HIJAU , MAI SINGGAH SAT NOO ..

salam semua

kembali lagi bersama segmen abg ben


tajuk entri kali ni adalah untuk blogger yang berumur linkungan 18-25 tahun..ala kanak2 ribena gitu..

so,oleh kerana myna pun berada dalam linkungan umur tersebut.jadi,apela salahnya myna join segmen ni ..

smbil mengisi masa lapang di petang hari yang ceria ini.cewaahh..

tapi sebelum tu.kne lengkapkan ayat ni

SAYA SUKA BLOG kerana disinilah sy dapat menceritakan segalanya yang berlaku.


haha.ayat xbley bla betul myna ni
hee.

ape lagi nk tggu.
nk join klik la pada bnner.


17 comments:

  1. Assalamualaikum..
    aipp.. aippp..
    Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

    Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

    Jemput la baca 100 Letters of LOVE
    . and Pemes Versi Nadh
    rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

    ReplyDelete
  2. salam
    saya singgah sambil follow k.. hehe :)

    ReplyDelete
  3. eh eh..sama la kita kategori kanak-kanak ribena jugak. sep sikit!! hehe

    (^_^)

    http://aida4eva.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. sukanya tgk design blog ni. best! jgn lupa singgah ye =)

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan...

    ,datang singgah dari segmen BA.. (^^,)

    ,saya juga blogger hijau... hee~

    ReplyDelete
  6. singgah sini nak lepak dari segmen BA juga :) follow blog ni, jemput singgah my blog juga ye :

    http://winkletwin.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan...

    bestnya singgah sini =)

    hepi blogging :)

    ReplyDelete
  8. terjah blogger hijau...
    tetibe teringat lagu 'Hijau'...
    selamat hari sabtu + happy blogging...
    [^_^]


    terbaru : sebut tapi dengar lucah...

    ReplyDelete
  9. nak cat hijau sikit sini ;)
    kalau tak hijau cepat datang blog Tia ..
    kita kasi hijau sama2 . ngee ~

    Bila Ku Temu Bahagia

    ReplyDelete
  10. singgah terjah gedegam-gedegam dri blog Terpopular B.A..hehe... Keep it yeah.. ^^,

    n follow u =)

    jemput singgah yer
    http://cheguabbas.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-sini-sat-noo.html

    http://cheguabbas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. hye2 blogger hijau..come and visit u ^_^

    please visit mine
    http://shuhaida313.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

    ReplyDelete
  12. thanks semua..:)..myna terjah korang semua balik k..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...