Churp Churp

Saturday, November 19, 2011

19 november 2011

Assalamualaikum semua :)

agak lame jugak ye myna xupdate lepas buat giveaway ni. 
tapi jgn risau ye. myna akan cuba untuk update selalu okay ! :)

first of all, thanks kepada yang join giveaway myna :)
alhmdullillah, bg myna sambutan dari korang semua amat menggalakkan.
terharu myna tau ! terima kasih ya semua :)
kepada yang masih nk join tu, mari mari join 1st giveaway myna ! :)
masih terbuka lagi, due date pun 30 november kan :)
hee. jom jom meramaikan giveaway ni !

 terima kasih banyak-banyak ! :)

okay, berbalik kepada tajuk di atas. myna penah gtau kan bulan november ni ade hari2 yang myna anggap penting bg dri myna sendri :)

1 st : besday mr.bunnie [ 10 november 2011 ]
2nd : Our Anniversary :) [19 november 2011]
and alhmdullillah, hari ni bersamaan dengan hari Sabtu bertarikh 19 november 2011.

kami menyambut anniversary kami yang ke 6 tahun ! 
waahhh.. lama kan? alhmdulillah, kami masih menerima dri masing-masing seadanya :)
dan kami berharap agar relationship ni akan berkekalan hingga ke akhir hayat ! aminnn.
doakan kami ye :)

 Hanif & Marina 



to my mr. bunnie:

You and I are connected in a way that goes beyond romance, beyond friendship, beyond what we’ve ever had before. It has defied time, distance, and changes in ourselves and in our lives. I can’t explain it. I just feel it. It’s there in the way my spirit subtly lifts whenever we talk, how the sound of your voice brings me home in a way I can’t explain. It’s in the delight I feel when we laugh at exactly the same things. When I’m with you it’s like a tiny part of the universe shifts into the place it’s supposed to be, and all is right with the world. I LOVE YOU ! <3
I know when I leave, the distance will keep us apart. But distance, no matter how far, can’t change these feelings in my heart. I promise. :) 
u are my everything n i hope dat our relationship will be last forever :) aminnn 

 my everything -Menudo







2 comments:

  1. ha...bile nak kawin ni? jangan lupa jemput kami semua ek..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...