Churp Churp

Tuesday, August 2, 2011

MARI MENAMBAH FOLLOWER BERSAMA HANNAH TOTS



assalamualaikum !
di petang hari ni, myna nk join satu segmen dari budak comel ini



comel kan pipi dia ! gebu ! omaiigaadd !

ini bertujuan untuk membuat kaji selidik katanya tentang u follow i, i follow u.
berkesan ke tak ek? huu.
bagi myna la, myna xkeysa pun if korang nak myna follow korang. kalau ckap u follow i, i confirm follow u. haha. xsalah pun kan? for me la kan. xkeysa pun. wink wink !

nak join? klik gmbar baby tu ye :)

9 comments:

  1. dr segmen yg sma
    follow kamu..
    follow la sy pulak
    http://myezatulakmar.blogspot.com/2011/08/mari-menambah-follower-bersama-hannah.html

    ReplyDelete
  2. follow u cuty..

    singgah blog sy ok..=)

    ReplyDelete
  3. hye. dari segmen yang sama. sudah follow kamu. jom ke blog saya pulak. kalau suka boleh follow balik. wewewe :)

    ReplyDelete
  4. hai mina..kita jumpa lagi..da jadik rakan mina lama dah !!hik3

    ReplyDelete
  5. singgah cnie dr segmen yg sama...
    done follow awk..
    jmput singgah n follow klu sudi..=))

    http://cikemot.blogspot.com/2011/08/mari-menambah-follower-bersama-hannah.html

    ReplyDelete
  6. follow sini:)
    jenguk2 blog kite yea

    ReplyDelete
  7. dari segmen hannah...
    sudah follow blog ini...
    selamat berpuasa ^_^

    ReplyDelete
  8. ninie datang menerjah dari segmen yang sama..
    salam persahabatan ye (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/mari-menambah-follower-bersama-hannah.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...