Churp Churp

Friday, August 19, 2011

19 Ogos 2011


salam semua :)
korang da siap2 nak berbuka ke? makan lauk ape uh? beli? masak? gy bazar Ramadhan x?
nnty nk berbuka, jgn lupa baca doa okay.
sempat je myna update belog ye before berbuka ni. hee..

hari ni sgt2 happy. happy sgt2.happy sgt happy.sgt happy sgt. ish, xtau nk cakap cmne.
HAPPY sgt2 laaahhh..cube teka knape myna happy? hee. sbb kan sbb tadi..........


*pukul 5.32 petang*

*Samsung Corby II ku berdering*

dalam hati, sape pulak yang telefon ni? sambil2 meraba-raba mencari telefonku yang berdering di atas katil

*Hubby sayangg [mr bunnie] calling....*

eyh, bukan dia tido ke? tadi bgtau nak tido. em. tak kisah la kan. ku menjawab pggilan.
bunnie :"kak,nak air agung 2 !"
"eyh, akak tak ada jual pape la dik hari ni. kenapa?"
bunnie : "ala kak, xde jual2 ke hari ni? adik da kat depan rumah ni.bru nk beli.akak ni"

dalam hati aku, WHAT?? depan rumah? betul ke ni? huu. segera aku melompat trun dari katil dan mencapai tudungku nk tgok2 kat depan rumah, betul ke ni? ke aku mimpi je?
*sambil tepuk2 muka sebab macam tak percaya*

mr bunnie sedang berborak dengan adik aku yang no tiga di depan rumah. tapi aku xterus keluar sebab mesti la cam nk pakai2 bedak ckit kan. hee :p .

waaaaaaaa..mr bunnie datang rumah !! *senyum sorang2 je aku depan cermin smbil nk siap2 pakai tudung n cardigan*

* * *

myna happy hari ni sebab mr bunnie datang rumah !! even sekejap, xpe laahh kan da lama xjumpa. hm. kejap lagi pun dia nak balik kg kat Panchor.

sebenarnya hari ni hari yang penting buat kami. tiap2 bulan mesti wish. WAJIB. hee :)

HAPPY ANNIVERSARY !!

myna & mr bunnie


:)
5 years 9 months


waaaaaa, haapy sgt. n terharu sgt2 !! thanks sygg :)

n myna dapat
Cheese Cake Secret Recipe n Oreo Cake Secret Recipe + Kad Raya mr bunnie bg + anniversary video special made for me !



video tu nnty myna pos kalau mr bunnie bg tau. hee :)

doakan kami selamanya ye :)


ME : thanks for everything hubby :) u make me cry sbb terharu sgt dengan video2 tu semua :) doakan relationship kita smpai bila2 ye :). i will always love u until the end of my life.


8 comments:

  1. yup..happy anniversary..didoakan semoga berkekalan

    ReplyDelete
  2. myna that's so sweet. i hope ur relationship will last till the end of the world. hehe =)

    ReplyDelete
  3. waaa..congratz..happy anniversary..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...